Plemići slavili sa 3:0

Zrinjski ubjedljiv protiv Kolubare, Asim Zec postigao debitantski gol

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog danas su pobijedili ekipu Kolubare sa 3:0 u prijateljskoj utakmici u okviru Medulin Cupa.

Plemići su danas odigrali posljednji prijateljski meč u sklopu priprema u Medulinu, te su došli do ubjedljive pobjede. Ekipa Mladena Žižovića je odigrala veoma dobar meč, a šansu za igru su dobili svi igrači.

Zrinjski je nakon nekoliko solidnih prilika uspio povesti sa 1:0 u 36. minuti kada je mrežu protivničkog tima zatresao Škrbić nakon centaršuta Filipovića sa desne strane.

U nastavku meča Zrinjski je diktirao tempo na sredini terena, a Žižović je na poluvremenu napravio skoro sve izmjene. Plemići su utakmicu uspjeli riješiti u finišu.

Mostarski klub poveo je sa 2:0 u 75. minuti kada je spektakularan pogodak postigao Robert Mišković. Konačnih 3:0 u ovom meču postavio je novi igrač Zrinjskog, Asim Zec, u 83. minuti utakmice.

Pripremni meč:

Zrinjski - Kolubara 3:0 (Škrbić 36', 75', Zec 83')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski: Horkaš, Ćorluka, Gojković, Barbarić, Ibanez, Čurjurić, Zlomislić, Tičinović, Bilbija, Filipović, Škrbić.

U nastavku meča igrali su još: Soldo, Savić, Stojkić, Jajalo, Jakovljević, Rustemović, Kunić, Čoko, Radoš, Zec, Mišković, Čirjak, Šovšić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.