Povratnik u redove Plemića mišljenja je da će domaći tim proći dalje

Miloš Filipović: Tuzlacima respekt, no mi ćemo u polufinale

Voljom žrijeba, danas održanom u Sarajevu, u četvrtfinalu Kupa BiH HŠK Zrinjski će na svom terenu 4. marta dočekati momčad FK Tuzla City.

Uz utakmicu Borca i Željezničara to je svakako najjači par četvrtfinala. U Zrinjskom su i uz sami početak sezone naglasili da je u ovoj sezoni cilj napraviti nešto više u Kupu, točnije, da će nastojati otići do kraja u ovom natjecanju.

Sličnog je razmišljanja i povratnik u staro jato Miloš Filipović koji o protivniku u Kupu kaže slijedeće:

"Nema sumnje da smo mogli proći i bolje u ovom izvlačenju jer je Tuzla jedan zaista odličan tim" - govori Filipović i dodaje:

"S druge strane, nama je ispunjena osnovna želja a to je da igramo kući gdje smo favoriti protiv bilo koga. Uz sav respekt koji Tuzlaci zaslužuju mislim da ćemo u polufinale proći mi. Naše ambicije i ambicije Zrinjskog su uvijek najviše, mi jednostavno želimo osvojiti oba trofeja i to je to" - kazao je krilni igrač Zrinjskog Miloš Filipović. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.