Da li će postići dogovor sa Upravom kluba?

Željo trenirao na Grbavici, Ramović ponovo sa Plavima

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara jučer su stigli sa priprema iz Turske, a već danas su obavili trening na Grbavici.

Treningi su obavili su nogometaši u punom intenzitetu izuzev Ermin Zeca, dok je Petar Bojo radio po svom programu

"Trening su obavili svi fudbaleri u punom intenzitetu izuzev Ermina Zeca koji trenira po individualnom programu i u ponedjeljak će obaviti kontrolu nalaza nakon čega bi se mogao pridružiti ekipi. Također, Petar Bojo je radio po svom programu, a u puni pogon će se vratiti u narednim danima, baš kao i Mladen Veselinović", saopštili su sa Grbavice.

Zanimljivo da je sa Plavima trenirao i Sinan Ramović koji je prije odlaska na pripremme u Međugorju odbio produžiti ugovor koji mu ističe na ljeto i nije se našao među putnicima za Međugorje, te kasnije Antaliju.

Ramović je do tada radio sa juniorima, a da li će ipak postići dogovor sa Amarom Osimom, ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na današnjem treningu nije bilo defanzivca Kemala Osmankovića koji se vratio sa priprema u Međugorju, a i on također nije želio produžiti ugovor koji ističe na ljeto.

FK Željezničar će i sutra trenirati na Grbavici, dok je u subotu planirana generalka protiv Zrinjskog u Međugorju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.