Vraća nam se Premijer liga: Poznate satnice svih mečeva 20. kola

Mečevi se igraju 22. i 23. februara

Vraća nam se Premijer liga: Poznate satnice svih mečeva 20. kola

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala u Bosni i Hercegovini s nestrpljenjem očekuju početak drugog dijela sezone Premijer lige BiH.

Nakon više od dva mjeseca Premijer liga BiH nastavlja se 22. februara utakmicama 20. kola. Sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja u nastavku prvenstva, te su ekipe tokom priprema radile punom parom.

Već u prvom kolu drugog dijela prvenstva očekuje nas nekoliko zanimljivih utakmica, a poznate su i satnice mečeva.

Prvi mečevi igraju se u subotu 22. februara kada su od 14:30 sati na rasporedu utakmice Radnik - Željezničar i Velež - Zvijezda 09. U subotu se igra još i meč na Koševu između Sarajeva i Tuzla Cityja, a on počinje u 17:30 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nedjelju su na rasporedu također dvije utakmice. U terminu od 14:30 ponovo ćemo gledati dva meča, a sastaju se Sloboda - Mladost i Čelik - Zrinjski. Kolo će zaključiti Široki Brijeg i Borac koji se sastaju na Pecari u 17:30 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samo_Realan
Nek najbolji osvoji i brate jest da imamo najlosiju ligu, al ja je volim nenormalno, ne bih mogao podnijeti da je nema
16 1
Zenicanin
droga ziva. Nikad docekat
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi