Novo ime u Doboju kod Kaknja

Mladost se pojačala u napadu! · Zvanično

Admin Čaušević

Ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja će u nastavak sezone ući za ofanzivnog igrača Nikolu Marića. 

Mladost je danas zvanično saopštila angažovanje 22-godišnjeg Marića koji je s premijerligašem potpisao ugovor do ljeta 2022. godine.

Ofanzivac rođen u Rijeci je s Mladosti proveo pripreme u Antaliji gdje je na dva pripremna meča postigao dva gola i upisao asistenciju.

Hrvatski fudbaler je ranije u karijeri igrao za omladinske selekcije Pomorca i Rijeke, a bio je član i bugarske Lokomotive iz Plovdiva. Posljednji angažman je imao u Neretvancu.

Inače, Mladost će generalku pred nastavak sezone imati u subotu na stadionu Rođeni protiv Veleža, a u prvom kolu proljetnog dijela sezone ovaj tim će gostovati Slobodi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.