Obavio dodatne preglede

Ohrabrujuće vijesti za FK Velež: Radovac u kombinaciji već za FK Zvijezda 09

Samir Mlaćo

Povredu u posljednjem prijateljskom meču u Antaliji zadobio je Samir Radovac, vezista koji se ove zime vratio u Premijer ligu BiH iz Grčke.

Povreda Radovca zadala je muke stručnom štabu Veleža, no danas su stigle ohrabrujuće vijesti.

Naime, ultrazvuk je pokazao da se ne radi o ozbiljnijoj povredi, već da riječ o hematomu nastalom nakon primljenog udarca.

Radovac će sigurno propustiti generalku koja je sutra zakazana protiv FK Mladost, a u narednim danima će raditi po posebnom programu.

U FK Velež se nadaju da će već biti spreman za prvi meč nastavka sezone protiv FK Zvijezda 09, a susret se igra na stadionu Rođeni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radovac je u Velež stigao iz grčke Pas Gianine, a nastupao je i za FK Olimpik, te FK Sarajevo.

Susret Veleža i Mladosti igra se sutra od 14 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.