Veznjak Zrinjskog poslije remija

Zlomislić: Prava prvenstvena utakmica, Željezničar dobar

Admin Čaušević

Posljednja provjera pred drugi dio fudbalske sezone u BiH Zrinjski i Željezničar su odigrali 0:0.

Damir Zlomislić je nakon meča kazao da je ovo bila dobra provjera za Plemiće te da će u nastavku sezone glavni cilj Mostaraca biti to da budu bolji nego jesenas.

"Dobra utakmica kao da je prvenstvena, dobar protivnik, Željezničar isto dobar, za nas sigurno dobra provjera da vidimo u kakvom smo stanju pred meč u Zenici", rekao je iskusni veznjak.

"Glavni cilj nam je da budemo bolji nego prošlu sezonu, radili smo naporno, malo da nas posluži sreća i da ćemo ostvariti bolje rezultate nego u prvom dijelu sezone", dodao je on.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.