Trener Reala je dobro prošao

Igrač Celte se okliznuo, pa nogom u usta udario Zinedinea Zidanea

Endin Čaušević

Celta Vigo je u nedjelju napravila iznenađenje remijem u gostima protiv Real Madrida (2:2).

Navijači kraljevskog kluba očekivali su pobjedu na svom terenu protiv Celte, ali su gosti uspjeli u samom finišu utakmice da dođu do boda golom Santija Mine.

No, dealj koji je obilježio ovaj meč desio se sredinom drugog poluvremena, a u centru pažnje bio je Zinedine Zidane i igrač gostujućeg tima Joseph Aidoo.

Aidoo je pokušao da spasi loptu da ne izađe u aut i nespretno se okliznuo ispred Zidanea kojeg je slučajno udario nogom u usta.

Trener Reala je završio na travi i uhvatio se za usta, ali se brzo pridigao i prihvatio je izvinjenje igrača Celte. Nakon meča Zidane je potvrdio da je dobio udarac, ali da nije bilo ništa ozbiljno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.