Sretan u Cityju, ali...

Sterling pozirao s dresom Reala: "To je fantastičan klub"

Edmir Škorić

Engleski napadač Raheem Sterling pohvalno je govorio o Real Madridu.

U intervjuu za španski AS, Sterling je pozirao s dresom Reala, no uporno ponavljao da je trenutno jako sretan u Manchester Cityju.

"Vidim li se u sastavu Reala? To je jedna od stvari..., ali sada sam igrač Cityja i jako sam sretan, no mogu reći da je Real fantastičan klub", poručio je Sterling, pa je dodao:

"Kad pogledate taj bijeli dres, odmah znate o kojem klubu je riječ, ali ponavljam da imam ugovor sa Cityjem i da ga moram poštovati. No, Real je bez dileme fantastičan".

Englez je hvalio i trenera Zinedinea Zidanea, rekavši da to što osvaja Lige prvaka iz godine u godinu nije samo sreća već - formula.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.