Sjajan posao Mensura Mušije

FK Mladost u Legea opremi naredne četiri godine

Ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja u budućnosti će nositi opremu Legea.

Iz poznate italijanske kompanije prepoznali su dobar rad ovog premijerligaša i nakon pregovora koji su trajali danima, na obostrano zadovoljstvo, dogovorena je četverogodišnja saradnja.

Ugovor je potpisan danas u Italiji, a potpisivanju je, uz predsjednika Mladosti Mensura Mušiju, nazočio i osnivač i vlasnik kompanije Legea Luigi Franco Acanfora.

Na tome se u Mladosti ne zaustavljaju. Iz kluba su najavili i infrastrukturne radove u narednom periodu, prije svega se to odnosi na postavljanje krova na stadionu, a imaju u planu i formiranje omladinske akademije.

Ono što Mensur Mušija najavi, bude i ostvareno...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.