Razočaran na poluvremenu otišao s Koševa

Azmir Husić riga vatru: Samo ovako veliki klubovi mogu do titula! · Ekskluzivno

Edmir Škorić

Azmir Husić, prvi čovjek FK Tuzla City, razočaran je zbog večerašnjih dešavanja na Koševu.

Članovi Upravnog odbora FK Tuzla City na čelu s Husićem na poluvremenu su napustili najveći bh. stadion. Izrevolitrani sudijskim odlukama nisu željeli da ostanu drugo poluvrijeme.

U ekskluzivnom razgovoru za SportSport.ba Husić nam je rekao zbog čega je otišao s Koševa.

"Ovo je sramota od fudbala. Imamo u jednom glavnom gradu na stadionu situaciju da igrač Sarajeva momku kaže 'majmune'. To je rasizam. Izgleda da ćemo fudbal igrati samo za Sarajevo i za nekoliko velikih klubova. Ovako titule osvajaju. Tužno je, gledaš, a ništa ne možeš da promijeniš. Mi ćemo sazvati vanrednu press konferenciju, ali odustati ne smijemo i moramo da se borimo protiv ovakvog fudbala", kazao je razočarano Husić za SportSport.ba, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovaj isti sudija nam je već pokazao šta namjerava da uradi na Tušnju i kada se suprostavite, dobijete kaznu. Šta da uradim? Da tražimo plaćene ubojice da ubijaju, pa onda robija? Ne znam stvarno... Ovo je velika bruka i sramota. Jedino ovako veliki klubovi mogu da dođu do titule".

"Ne možempo ovako uspjeti, bez obzira o kome se radi. Uložite novac, napravite ekipu, ali ne možete da pobijedite. Jednostavno vam sudije ne daju, ma šta da kažem više... Sramota, nigdje veze", dodaje Husić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.