Uprava FK Tuzla City napustila Koševo na poluvremenu!

Uprava FK Tuzla City napustila Koševo na poluvremenu!

E. Škorić

Na Koševu se igra jedan od derbija kola, a sastaju se FK Sarajevo i FK Tuzla City.

Bordo tim je gubio s 1:0 od gostiju iz Tuzle, a onda je uslijedio preokret. Trenutno Sarajevo vodi 4:1, ali u utakmici je viđeno dosta nervoze.

Badji je isključen kod gostiju, a gosti su se također žalili i kod gola za 2:1, kada je Rahmanović faulirao Nukića, no sudija Grbić nije to okarakterisao kao faul, pa je pustio da se igra, a upravo u tom napadu Sarajevo je povelo.

Zbog toga su članovi Uprave FK Tuzla City odlučili na poluvremenu da napuste Koševo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Uprava FK Tuzla City je demonstrativno na poluvremenu napustila stadion. O daljnim koracima javnost će biti uskoro upoznata", objavili su iz FK Tuzla City.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AjdinVL
Iskren da budem ja ne znam koji navijači su više licemjerni, ovi što im nije crveni Bađija a faul Rahmanovića ili ovi kod kojih je obrnuto. Crveni Bađija je zaslužen u svakom slučaju, ako i nije zaslužio direktan crveni zaslužio je dva žuta jedan zbog starta drugi zbog divljanja poslije starta. Što se Rahmanovića tiče prema ovim snimcima koje vidim (nemam moju tv pa sam ograničen na ove snimke sa portala) ruka prema licu protivnika, prekršaj za Tuzla City i žuti za Rahmanovića. Dislajkujte koliko hoćete, al' budite realni kad komentarišete.
28 1
11plavihsampiona
Normalno zavrsi Hadzic sudiju po ko zna koji put u zadnje dvije sezone kupi mir za smjenu Husrefa. O tome mediji ne pisu. Prosle sezone kasapini Lazic Stanojevic i Rahmanovic tukli sjekli nikad niko zuti nije dobio. Evo danas vidimo lakrdiju u reziji Zorana Grbica
7 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi