Nakon dešavanja na utakmici protiv FK Sarajevo

FK Tuzla City sazvao vanrednu press-konferenciju i to u simboličnom terminu

Admin Čaušević

Izrevoltirani dešavanjima u finišu prvog poluvremena utakmice 20. kola Premijer lige BiH FK Sarajevo - FK Tuzla City predstavnici tuzlanskog kluba su napustili svečanu ložu stadiona Asim Ferhatović Hase. 

Nezdovoljan razvojem situacije, odnosno pojedinim odlukama Zorana Grbića Azmir Husić je zajedno s ostalim čelnicima Tuzla Cityja odlučio da napusti najveći bh. stadion na poluvremenu susreta.

U tuzlanskom klubu su za sutra zakazali vanrednu press-konferenciju. Ista će biti održana u klupskim prostorijama i to u simboličnom terminu.

Rukovodstvo Tuzla Cityja je odlučilo da se javnosti obrati u 11:55 te vjerovatno žele pokazati kako je došlo "pet do 12" i da je vrijeme da se neke stvari u bh. fudbalu mijenjaju.

Glavna tema press-konferencije bit će dešavanja sa utakmice protiv Sarajeva koju je Bordo tim riješio u svoju korist sa 6:2.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.