Bez obzira na postignuti gol

Navijači Rome ne opraštaju Kolarovu!

Admin Čaušević

Bez obzira na nedavno produženje ugovora s Romom naredni mjesci za Aleksandra Kolarova bi mogli biti posljednji u rimskom klubu, piše Corriede dello Sport. 

Rimski list navodi kako su pad forme te loš odnos potakli čelnike Rome da počnu razmišljati šta uraditi s Kolarovom tokom ljetnog prijelaznog roka.

Nakon što je zabio četvrti gol protiv Leccea Curva Sud je izviždala srbijanskog defanzivca. S južne tribine Olimpica bilo je i uvreda na račun iskusnog lijevog beka.

Odnos Kolarova i navijača Rome nije baš najbolji jer se ovaj 34-godišnjak tokom utakmice protiv Bologne verbalno sukobio s pristalicama Vučice.

Kolarov je s Romom produžio ugovor do 2021. godine, a kao jedna od opcija za nastavak karijere se spominje Roma Siniše Mihajlovića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.