Džeko: Sada sa većim samopouzdanjem ulazimo u naredne mečeve

Kapiten Rome

Džeko: Sada sa većim samopouzdanjem ulazimo u naredne mečeve

Bh. kapiten i kapiten Rome Edin Džeko danas je ponovo odigrao vrlo dobar meč za Vučicu. 

Njegov tim je u okviru 25. kola Serije A porazio Lecce na domaćem terenu sa 4:0, a Džeko je upisao gol i asistenciju. To je druga vezana pobjeda za Rimljane jer su u četvrtak porazili Gent u okviru Evropa lige sa 1:0.

Nakon današnje utakmice Džeko je kazao kako tim sada ima veće samopouzdanje.

"Postigli smo pet golova i nismo primili ni jedan tako da mogu reći da su posljednje dvije utakmice bile dobre".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Imamo sada veće samopouzdanje za naredne mečeve. Pobjeda protiv Genta u četvrtak nam je dala vjeru jer nismo dugo vremena ostvarili trijumf. Sada smo se vratili pobjedama i u Seriji A. Ove večeri dali smo sve od početka do kraja meča. Iza nas su dva mjeseca u kojima nismo slavili u Seriji A na domaćem terenu. Ne volim ni pričati o tome kako nam je teško bilo. Preferiram da se skoncentrišem na ono što dolazi", kazao je Džeko.

Inače, Dijamantu je današnji gol bio 12. ove sezone u Seriji A i ukupno 102. u karijeri za Romu. Sada se na vječnoj listi strijelaca izjednačio sa legendarnim Vincenzeom Montellom na šestoj poziciji.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
Cristante vas zeza bez Diavare sve je puno teze....
2 0
BlueBoys
Jos jedan go i 103...Dobrinja- Drvenija....:)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi