Sarajevo slavilo u derbiju

Krunić: Ako nije pobijedio Borac, pobijedila je Banjaluka

Admin Čaušević

Borac je doživio prvi poraz u Banjaluci ove sezone. Zaslužen trijumf u 21. kolu slavilo je Sarajevo s 0:2. 

U izjavi poslije utakmice Branislav Krunić je kazao kako je pobjednika odlučilo to što su igrači Sarajeva iskoristili svoje prilike, a Borčevi nisu.

"Jedna čudna utakmica u kojoj ne mogu reći da smo bili lošiji u momentima kad smo mogli da poentiramo nije nas išlo. Ne mogu reći da i Sarajevo nije zasluženo pobijedilo. Njihove prilike su ušle u gol, nama nisu, takve situacije odluče derbi utakmice", kazao je Krunić.

"Imali smo pritsak od pobjede i publike, ako nije Borac pobijedio pobijedila je Banjaluka, Sarajevo je privuklo pun stadion, volio bih da se Borac radovao, ali to je fudbal", rekao je Krunić za Moju TV.

Borac u narednom kolu gostuje Veležu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.