Trener Borca

Krunić nakon poraza u derbiju: "Bio sam prvak u sezoni 2010/11, ali nije bilo ovako..."

E. Škorić

Trener Borca Branislav Krunić je nakon poraza od Sarajeva hvalio sjajnu posjetu na Gradskom stadionu.

Borac nije uspio da zaustavi šampiona u 21. kolu Premijer lige, ali Krunić je bio presretan zbog velikog odaziva banjalučke publike.

"Borac je izgubio s 2:0 od Sarajeva, ali mislim da su Borac i Banjaluka pobijedili. Bio sam šampion s Borcem u sezoni 2010/11, ali nije bilo ovoliko gledalaca na utakmicama. Za kratko vrijeme smo privukli publiku na stadion", rekao je Krunić, pa je dodao:

"Što se tiče utakmice, bilo je prilika s obje strane, a što nije ušlo nama, ušlo je njima. Oslobodili smo se tek nakon što smo primili drugi gol. Od pritiska publike i rezultata nismo mogli da pokažemo pravo lice. Zbog ove publike se igra fudbal i drago mi je da je tako i da u nastavku bude isti broj publike i da se mi sljedeći put radujemo. Ako smo već morali da izgubimo prvu utakmicu kod kuće, onda bolje od Sarajeva nego od neke lošije ekpe".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O povredi golmana Lučića:

"Dali smo Lučiću na procjenu, rekao je da može izdržati do poluvremena. Dobio je udarac u butni mišić", istakao je Krunić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.