Krunić: Ako nije pobijedio Borac, pobijedila je Banjaluka

Sarajevo slavilo u derbiju

Krunić: Ako nije pobijedio Borac, pobijedila je Banjaluka

A. Čaušević

Borac je doživio prvi poraz u Banjaluci ove sezone. Zaslužen trijumf u 21. kolu slavilo je Sarajevo s 0:2. 

U izjavi poslije utakmice Branislav Krunić je kazao kako je pobjednika odlučilo to što su igrači Sarajeva iskoristili svoje prilike, a Borčevi nisu.

"Jedna čudna utakmica u kojoj ne mogu reći da smo bili lošiji u momentima kad smo mogli da poentiramo nije nas išlo. Ne mogu reći da i Sarajevo nije zasluženo pobijedilo. Njihove prilike su ušle u gol, nama nisu, takve situacije odluče derbi utakmice", kazao je Krunić.

"Imali smo pritsak od pobjede i publike, ako nije Borac pobijedio pobijedila je Banjaluka, Sarajevo je privuklo pun stadion, volio bih da se Borac radovao, ali to je fudbal", rekao je Krunić za Moju TV.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac u narednom kolu gostuje Veležu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Sa onim skandiranjem pred kraj tekme ili oni zestoki ritmovi na poluvremenu ?
14 0
Lafo
Pobjedila Banja Luka,? Pa vi da ste dio Švicarske ili bilo koje druge civilizacije izuzev ove Vukohebine , bili bi izolovani ko Wuhan za vaša rasistička i fašistička vrijeđanja. Fuj !
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi