Nova pobjeda Plemića

Žižović o izmjeni Bilbije: Nismo htjeli rizikovati

Samir Mlaćo

Zrinjski je opravdao ulogu favorita i savladao Slobodu večeras 2:0.

Plemići su pružili kvalitetnu partiju i sve riješili u prvom dijeli, da bi u nastavku čini se ipak malo zakočili.

"Nakon neiskorištene prilike za vodstvo, primamo dva gola. Stajali smo veoma nedogovorno, a u drugom dijelu smo zaslužili bar jedan pogodak. Nažalost, nismo uspjeli, a sada se okrećemo Čeliku. Nadamo se tu tri boda", kazao je trener Slobode Gradimir Crnogorac za Arenu TV.

Svoje viđenje dao je i Mladen Žižović. Prokomentarisao je izmjenu na poluvremenu kada je teren napustio Nemanja Bilbija.

"Bilbija je osjetio mali problem i nismo htjeli rizikovati. Nadamo se da će biti već na treningu ujutru. Zaslužena i fer pobjeda. U prvom dijelu smo riješili pitanje pobjednika. Ima tu još prostora za napredovanje. Sloboda je zaslužila pogodak u drugom dijelu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.