Real bolji od Barcelone

Ideš tamo gdje te srce vodi: Pogledajte kako je Ronaldo proslavio gol Viniciusa

Admin Čaušević

Otkazivanje susreta Juventus - Inter Cristiano Ronaldo je odlučio da se vrati u Madrid i pogleda okršaj Real Madrida i Barcelone. 

Ronaldo se po prvi put vratio na Santiago Bernabeu od svog odlaska na ljeto 2018. godine i na kraju je imao razloga za slavlje.

Kraljevi su odličnim izdanjem u drugom poluvremenu na kraju stigli do zaslužene pobjede u El Clasicu, a vodeći gol za domaće je postigao Vincius Junior koji je pogodio 20-ak minuta prije kraja. Konačan rezultat u nadoknadi je postavio Mariano Diaz.

Gol mladog Brazila u jednoj od svečanih loža kultnog madridskog stadiona znao je proslaviti i Ronaldo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kada je vidio da je lopta ušla u gol sjajni Portugalac nije uspio sakriti svoje emocije te je aplaudirao Viniciusu na pogotku.

Ronaldo je igrao u Realu od 2009. do 2018. godine, sa 450 golova postao je najbolji strijelac u historiji madridskog kluba te osvojio četiri Lige šampiona. Sve to teško je baciti u zaborav i jasno je da Kraljevi imaju posebno mjesto u njegovom srcu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.