Teški izazovi pred Banjalučanima

Borac na Željezničar i Velež bez Lučića?

Admin Čaušević

Borac će ove sedmice odigrati dva vrlo važna meča koja bi na neki način mogla odrediti daljni tok sezone banjalučkog premijerligaša.

Borac će u srijedu u četvrtfinalu Kupa BiH biti domaćin Željezničaru, dok ih za vikend čeka teško gostovanje u Mostaru, ekipi Veleža.

Minulog vikenda Velikan iz Platonove je izgubio od Sarajeva, ali i ostao bez jedne od ključnih karika u ekipi - Mladena Lučića.

Lučić se povrijedio u prvom poluvremenu duela s Bordo timom, a Branislav Krunić ga je na poluvremenu ostavio u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni golman ima problema s butnim mišićem i preporučeno mu je da miruje sedam dana što znači da je njegov nastup protiv sarajevskih Plavih i mostarskih Rođenih pod velikim znakom pitanja.

Lučića će na golu zamijeniti Mladen Kukrika koji je branio i u drugom poluvremenu duela protiv Sarajeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.