Željezničar u Banjaluci bez Lendrića

Meč četvrtfinala

Željezničar u Banjaluci bez Lendrića

A. Čaušević

Željezničar u srijedu nastavlja niz gostujućih utakmica, ovaj put u okviru Kupa BiH. 

Plavi će u četvrtfinalu gostovati Borcu, susret u Banjaluci je derbi ove runde takmičenja i sigurno će biti neizvjesno s obzirom da se igra samo jedan meč.

Željezničar će na ovom susretu biti oslabljen za neigranje Ivana Lendrića koji se tokom zime vratio na Grbavicu.

Lendrić koji je bio jedan od strijelaca u pobjedi nad Zvijezdom 09 je jesenas u Kupu igrao za Zrinjski i neće imati pravo nastupa za sarajevski tim.

Prema propozicijama Kupa BiH igrači tokom sezone smiju nastupiti za samo jedan tim u ovom takmičenju zbog čega 28-godišnjak neće igrati u Banjaluci.

Za razliku od Lendrića, Nermin Jamak nije igrao za Čelik prilikom ispadanja zeničkog tima od Rudar Kaknja te će Amar Osim moći računati na iskusnog veznjaka.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

U srijedu u igračkom kadru Željezničara neće bit ni Eldara Šehića koji je ove sezone u Kupu BiH zaigrao u dresu TOŠK-a. 

Utakmica Borac - Željezničar se igra u srijedu od 18 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samo_Realan
idemo plavi hoćemo borbu do kraja, ko da branite svoju državu
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi