Fudbaler Slobode svjestan važnosti utakmice

Almir Bekić pred dolazak Čelika: Nama je ova utakmica kao finale Lige prvaka

Midhat Šljivak

Sloboda i Čelik ove sezone vode veliku borbu za opstanak u Premijer ligi BiH.

Velikani bh. fudbala godinama su u teškoj situaciji, a ove sezone je borba za opstanak nakon silnih problema bila neizbježna.

Njihov duel u subotu mogao bi mnogo toga odlučiti za nastavak sezone jer poraz nijednoj ekipi ne bi donio ništa dobro.

U redove Slobode se u ovaj meč vraća Almir Bekić koji za SportSport.ba ističe kako je za njegov tim duel sa Čelikom kao finale Lige prvaka.

"Čeka nas vrlo teška utakmica i svi smo svjesni važnosti ovog susreta. Za nas je ovaj meč kao da igramo finale Lige prvaka i tako ćemo se postaviti na terenu. Momci će dati sve od sebe za tri boda", rekao je Bekić i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čelik neće doći s bijelom zastavom, imaju kvalitetne igrače. I njima gori pod nogama i dat će sve od sebe da dođu do pozitivnog rezultata. Mi pokušavamo prekinuti tu crnu seriju od 13 utakmica bez pobjede kući to pokušavamo na neki način da pobijedimo i da dođemo u tu mirnu zonu", rekao je Bekić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.