Promjene u klubu iz Banjaluke

Krunić na izlaznim vratima, Jagodić najbliže klupi Borca · Saznajemo

Endin Čaušević

Branislav Krunić prema svemu sudeći više neće biti trener Borca nakon dva uzastopna poraza na domaćem terenu od Sarajeva i Željezničara.

Borac je za vikend pred svojim navijačima poražen od Sarajeva (0:2) u meču 21. kola Premijer lige, a sinoć su ispali iz Kupa BiH u četvrtfinalu nakon što je na Gradskom stadionu u Banjaluci slavio Željezničara sa 2:0.

Kako saznaje SportSport.ba čelnici banjalučkog kluba odlučili su se zahvaliti na saradnji dosadašnjem treneru Kruniću, te očito malo "prodrmati" situaciju u ekipi pred nastavak sezone u Premijer ligi.

Za novog trenera Borca će gotovo sigurno biti izabran Vlado Jagodić, a prema neslužbenim informacijama večeras u 20:30 sati bi trebao biti održan sastanak nakon kojeg će mnogo toga biti jasnije.

Jagodić je u nekoliko navrata vodio Borac s kojim je osvojio titulu Premijer lige 2011. godine, a posljednji angažman na klupi ovog kluba imao je 2016. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.