Svi susreti 22. kola Premijer lige BiH u direktnim TV prenosima

Uživanje za gledatelje

Svi susreti 22. kola Premijer lige BiH u direktnim TV prenosima

Utakmicama 22. kola ovog vikenda nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine. 

Po tri utakmice gledat ćemo u subotu i nedjelju, a sve će biti u direktnim TV prenosima.

U sobotu se sastaju Radnik - Zvijezda 09, Sloboda - Čelik i Sarajevo - Mladost. Prva dva meča počinju od 15.00, a susret na Koševu od 18.00 sati.

Susret Sloboda - Čelik prenosit će Moja TV, baš kao i susret Sarajevo - Mladost, dok će meč iz Bijeljine gledatelji moći pratiti na Areni Sport.

Kada je u pitanju nedjelja, na rasporedu su naredni susreti: Velež - Borac, Široki Brijeg - Zrinjski i Željezničar - Tuzla City. Meč s Grbavice bit će u direktnom TV prenosu na Mojoj TV, s Bijelog brijega na Areni Sport, a iz Vrapčića na BHRT-u.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon 21. kola lider je Sarajevo sa tri boda više od Željezničara, a slijede Zrinjski i Borac sa pet odnosno šest bodova manje od lidera.

Poslije 22. kola bit će poznat i novi raspored za završni dio sezone.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

domy
Ja nemam Moja TV (pošto sam na Home TV), ali putem interneta, na računaru, na njihovoj platformi za 1,99 KM gledam utakmicu Premijer lige koju želim.
7 2
Realist
Kakve koristi od Moja tv kad je vise od pola drzave nema
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi