Venecuelanka otkrila

Influencerica priznaje da joj se nabacuje poznati nogometaš Reala: "Možda mu dam broj..."

E. Škorić

Bivša natjecateljica 'Survivora' otkrila je kako je u vezi s nogometašem Real Madrida.

Influencerica Oriana Marzoli učestvovala je u poznatom reallity showu u Španiji i zbog svog atraktivnog izgleda često puni stupce u tamošnjim medijima.

Sada je izazvala veliku pažnju tvrdnjama da je želi "poznati nogometaš Real Madrida", ali nije željela otkriti njegovo ime.

"Znam ga dobro, svi ga znate, on je jako poznat", kazala je Oriana.

Venecuelanka priznaje da neimenovanog nogometaša "drži na leru", te da bi mu u budućnosti mogla dati svoj broj telefona. Njena prijateljica Sara je dobacila da bi to mgoao da bude početak jedne lijepe ljubavne romanse, a Oriana se samo nasmijala uz riječi: "Nije uopće ružan, ko zna...".

Svi sada očekujemo rasplet situacije, a uvjereni smo da će španski tabloditi prije ili kasnije da saznaju o kojem igraču se radi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.