Meč će se igrati kako je i planirano

UEFA "završila" Romi putovanje u Španiju

Admin Čaušević

UEFA je izuzetno utjecajna organizacija čiji se zahtjevi u većini slučajeva ispoštuju. 

Španija je jučer uvela zabranu letova za Italiju zbog čega je u pitanje dovedeno odigravanje utakmice Europa lige između Seville i Rome.

Ipak, nakon što je UEFA poslala zahtjev za "ukidanja embarga" Rominoj ekspediciji je omogućeno da otputuje u Andaluziju.

Igrači, stručni štab i ograničen broj predstavnika rimskog kluba će u 15 sati čarter letom sa aerodroma Fiumicinio otputovati u Sevillu.

Prije toga Paulo Fonseca će sa svojim izabranicima obaviti trening u kampu Trigoria i to iza zatvorenih vrata s obzirom na epidemiju koronavirusa u Italiji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.