"Neću dovijeka biti fudbaler"

Dok Evropa strahuje, zvijezda Reala otvara elitni restoran

Admin Čaušević

Evropa je na nogama zbog pandemije koronavirusa, ali čini se da neki i ne mare previše za tim i uopšte nisu zabrinuti. 

Gareth Bale nastavlja svoju karijeru kao poduzetnik i uskoro će osvojiti svoj drugi restoran u Kardifu. Ovaj put u prvom planu će biti golf i restoran će se zvati Par 59.

Velšanin je prethodnih mjeseci nekoliko puta putovao u Kardif kako bi se pobrinuo da se radovi odvijaju onako kako želi, posebno se to odnosi na dizajn i interijer u objektu.

"Neću biti dovijeka fudbaler tako da sam zainteresovan za ovaj tip posla, posebno u Velsu", rekao je Bale prije nekoliko mjeseci.

"Ovaj restoran daje mogućnost da se ljudi zbližavaju koji vole izlaziti, popiti piće i igrati gol, što je strast za mnoge", dodao je on.

Restoran će biti smješten u podrumu jedne od zgrada u centru Kardifa i glavna atrkacija će biti mogućnost da se igra golf na mini terenu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.