Foto - EPA

Dvojnik španskog stručnjaka iza rešetaka

Kada se on pojavio u zatvoru mnogi su pomislili da je Pep Guardiola

M. Šljivak

Kada je policija u Yorku uhapsila 46-godišnjeg Michaela Andrewa Hestera zbog provale i pljačke stana, mnogi su pomislili da je iza rešetaka završio menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola.

Hester izgledom nevjerovatno podsjeća na španskog stručnjaka, ali nažalost odavno je krenuo pogrešnim putem i već je uveliko poznat policiji zbog krivičnih djela.

Sada je pao zbog pljačke 95-godišnje starice. Nakon dvije godine istrage ispostavilo se da je Hester upao u njen stan i da ju je opljačkao u septembru 2017. godine i policija ga je uhapsila.

Sud je donio odluku da Hester zbog ove pljačke u zatvoru provede naredne dvije i po godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.