Loše vijesti jedna za drugom

Još jedan igrač Valencije pozitivan na koronavirus!

S. Grebović

Klub sa Mestalle jučer je potvrdio da je pet njihovih igrača zaraženo virusom korona, a od sinoć taj broj je povećan za još jedan.

Riječ je Joseu Gayi, za kojeg je prvo špekulisalo, a sinoć on sam potvrdio da je nažalost pozitivan na ovaj virus.

"Izoliran sam u svojoj kući i osjećam se dobro. Želim iskoristiti ovu društvenu mrežu kako ne bismo urušili svoje zdravlje. Sada su nam starci najpotrebniji i to su ozbiljni slučajevi kojima moraju pomoći naši heroji u bijelom,a to su doktori. Hvala svim članovima španske zdravstvene službe na podršci. Oni su pravi heroji ove pandemije. Samo zajedno možemo pobijediti u ovjoj borbi", napisao je Španac na Instagramu.

Sinoć je Vlada ove zemlje uvela rigorozne mjere za svoje građane kako bi se zaustavlo širenje koronavirusa. Ova zemlja iz dana u dan bilježi sve više slučajeva ove zaraze, a nažalost iz dana u dan raste i broj umrlih.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nažalost, Španiji se piše sličan scenario kao Italiji i pitanje je da li La liga i kada biti nastavljena.

Prvenstvo je prekinuto u 27. kolu nakon kojeg je Barcelona vodeća sa 58 bodova, dva više od drugoplasiranog Real Madrida, dok je Valencija trenutno na sedmoj poziciji sa 42 boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.