Prebačen hitno u bolnicu

I bivši predsjednik Reala ima koronavirus?

Nekadašnji predsjednik Real Madrida Lorenzo Sanz nalazi se na intenzivnoj njezi u španskoj bolnici, javljaju tamošnji mediji.

Ugledna Marca i list Ideal objavili su kako se 76-godišnji Sanz nalazi u teškom stanju i sa visokom temperaturom, te da je u grupi onih za koje se smatra da imaju COVID-19.

"Iako rezultati testa još nisu gotovi, ljekari su uvjereni da se radi o koronavirusom", pišu Španci.

Sanz je na čelu 'kraljevskog' kluba bio u razdoblju od 1995. do 2000. godine. Tada je Real Madrid osvojio dva trofeja Lige prvaka pobijedivši u finalima Juventus i Valenciju.

U međuvremenu Italijani su objavili i kako je jedan od čelnika drugoligaša Virtus Entelle također pozitivan na koronavirus.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.