Dva kluba u borbi za Kanea
EPA

Ne ostaje mu se u Londonu

Dva kluba u borbi za Kanea

Sve su glasniji medijski napisi o tome kako će Harry Kane napustiti Tottenham.

Ovaj engleski reprezentativac već godinama važi za jednog od najboljih fudbalera Tottenhama i Premier lige uopće, a s obzirom na sve to, ne čudi što ga brojni klubovi žele dovesti.

Na Otoku nagovještavaju kako bi Kane na kraju sezone mogao napustiti Tottenham i sreću potražiti u drugoj sredini, a kao potencijalni kupci se najviše pominju - Real Madrid i Juventus.

Navodno se Kaneu više ne ostaje u Londonu jer je klub u padu otkako je lani izgubio u finalu Lige prvaka, a iako su Tottenham i Real Madrid u dobrim odnosima zbog nekih ranijih transakcija, veće šanse za transfer ima Juventus.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kaneu se više sviđa ideja odlaska u Juventus. Italijanski prvak u njemu vidi idealnog partnera Cristianu Ronaldu", navodi se.

Kane je dosad za Tottenham odigrao 278 utakmica i pritom je postigao 181 gol. Njegova vrijednost se procjenjuje na 150 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jugjejedan
Najveca glupost sto sam pročito već dugo vremena
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi