Nije zaboravio na svog sunarodnjaka

Pogba objavio video u dresu Juventusa, poruka oduševila cijeli svijet

Endin Čaušević

Juventus je jučer potvrdio da je još jedan igrač ovog tima zaražen koronavirusom, a riječ je o Blaiseu Matuidiju.

Prvi koji je zaražen je Daniele Rugani, a ostali igrači su odmah testirano. o, nažalost došla je potvrda da još jedan igrač ima koronavirus, te da je u pitanju Matuidi.

Francuski veznjak dobio je veliku podršku na društvenim mrežama, a danas se oglasio i njegov saigrač iz reprezentacije Francuske, Paul Pogba.

Pogba je objavio video u dresu Matuidija, te je oduševio sve. U videu se također nalazi i Victor Lindelof koji je nosio dres svog sunarodnjaka Albina Ekdala iz Sampdorije koja je također pogođena koronavirusom.

"Podrška našem prijatelju Matuidiju, Albinu Ekdalu i svim sportistima i ljudima širom svijeta. Budite jaki, ostanite kući i budite sigurni. Znam da će sada svi pričati o tome da sam u dresu Juventusa, ali samo podržavam svog saigrača i ništa više", poručio je veznjak Manchester Uniteda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.