Takmičenje u trbušnjacima

Fudbaler zaražen koronavirusom prihvatio Ronaldov izazov i nadmašio ga!

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je jučer putem društvenih mreža započe turnir pod zanimljivim nazivom Living room, odnosno Kup dnevnog boravka.

Tim izazovom Ronaldo postavlja izazove svojim fanovima, uglavnom se to odnosi na vježbe fizičke spreme i izdržljivosti. Jučer su bili na programu trbušnjaci.

Iskusni Portugalac je uspio uraditi 142 trbušnjaka za 45 sekundi, nakon čega je postavio pitanje da li će iko uspjeti oboriti rekord.

Nešto kasnije javio se Blaise Matuidi, jedan od trojice fudbalera koji su zaraženi koronavirusom. Francuski veznjak je uspio nadmašiti Ronalda. Za 45 sekundi uradio je 144 trbušnjaka.

Inače, Matuidi i narednih 10-ak dana treba biti u izolaciji jer mu je i drugi test bio pozitivan, ali kao što se može vidjeti Francuz se osjeća izuzetno dobro te i nije izgubio na snazi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.