Dybala i Bale zaigrali jedan protiv drugog, iznenadili izborima ekipa, Argentinac imitirao Velšanina

Odlično se zabavili

Dybala i Bale zaigrali jedan protiv drugog, iznenadili izborima ekipa, Argentinac imitirao Velšanina

A. Čaušević

Zbog pandemije koronavirusa klubovi su zatražili od igrača da borave u izolaciji i prate invidiualni trening program kako bi ostali u optimalnoj formi.

U takvoj situaciji najveće zvijezde traže načine kako da se zabave, ali tom prilikom i pomognu u borbi protiv virusa Covid-19 čija se zaraza još ne smanjuje.

Tako su sinoć Gareth Bale i Paulo Dybala zaigrali FIFA 20, popularnu simulaciju fudbalske igre. Tom prilikom iznenadili su izborom klubova.

Dybala se odlučio za Real Madrid, a Bale za Manchester City. Fudbaler Juventusa je na kraju bio uspješniji sa 3:1, a jedan od golova je dao dok je "upravljao" velškim fudbalerom.

Prije njih u ovom virtuelnom događaju su učestvovali Dominic Calvert-Lewin, Jordan Pickford, Luke Shaw, Ruben Loftus-Cheek, Daniel James, Billy Gilmour, Kieran Tierney i Mason Mount te je skupljeno oko 17.000 funti.

Inače, Dybala je jedan od zaraženih koronavirusom. Radio je dva testa oba puta je bio pozitivan. Iako se osjeća dobro i ne pokazuje simptome virus je još uvijek u njegovom organizmu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

lopov84
Hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi