Potez za svaku pohvalu

Igrač Slobode oduševio sugrađane: Livančić ugroženim stanovnicima Viteza kupio po vreću brašna

Endin Čaušević

Fudbaler Slobode, Tony Livančić, nalazi se u Vitezu tokom izolacije koja traje zbog pandemije koronavirusa.

Takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine prekinuto je prije skoro mjesec dana, te još uvijek nema naznaka kada bi se liga mogla nastaviti. Igrači su dobili dozvolu da idu kući u izolaciju, te da treniraju po posebnom programu.

Livančić je odlučio da se priključi svojoj porodici u Vitezu, te nestrpljivo čeka nastavak sezone. Ovaj 25-godišnji igrač Slobode vrijedno trenira i u kućnoj izolaciji, a našao je vremena da obraduje neke od stanovnika Viteza.

Naime, Livančić je odlučio da obraduje neke od penzionera u Vitezu, te starijih ljudi koji nisu baš u najboljoj finansijskoj situaciji.

Igrač Slobode je posjetio penzionere i stanovnike Viteza koji nemaju primanja, te im je svima podijelio po jednu vreću brašna. Zaista potez za svaku pohvalu igrača tuzlanskog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.