Dječak sa fotografije je jedan od boljih napadača iz Premijer lige BiH, prepoznajete li ga?

Prisjetio se djetinjstva

Dječak sa fotografije je jedan od boljih napadača iz Premijer lige BiH, prepoznajete li ga?

A. Čaušević

Otkako nema fudbala trend među igračima je da objavljuju fotografije iz djetinjstva. 

Danas je to uradio i Amer Bekić, odlični napadač Slobode koji je u dosadašnjem dijelu sezone Premijer lige zabio sedam golova na 12 odigranih mečeva.

Bekić je objavio fotografiju s peharom u ruci i medaljom oko vrata s jednog od turnira iz Austrije, ali mnogo više pažnje privukla je njegova frizura s obzirom da je ofarban u plavo.

Posljednjih godina mnogi fudbaleri su ofarbali kosu u plavo, radilo je to i nekoliko igrača iz bh. prvenstva, a prema fotografiji taj fazon Bekić je "furao davnih dana".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, ovaj 27 godišnjak je sa prvak BiH bio sa Zrinjskim i Sarajevom, a prije skoro tri godine imao je inostrani angažman. Nekoliko mjeseci je nastupao za kazahstanski Tobol.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi