EPA

Modri pomažu

Dinamo poslao donaciju bolnici u Mostaru

Hrvatski prvak Dinamo odlučio je novčano pomoći bolnici u Mostaru.

Nije tajna kako 'modri' imaju vojsku navijača u Hercegovini, a da nisu zaboravili ovaj kraj svjedoči i donacija koju su uslijed koronavirusa uputili SKB Mostar.

Zagrepčani su na račun ove zdravstvene ustanove uplatili iznos od 200.000 kuna, što je 50.000 konvertibilnih maraka, a ovo je samo jedna od humanitarnih akcija koju su na Maksimiru pokrenuli.

Krajem prošlog mjeseca Dinamo je zagrebačkom štabu civilne zaštite donirao dva sanitetska vozila, a novčano su potpomognute također i bolnice u Zagrebu.

Mostarcima je, s druge strane, ranije već pomogao i košarkaš Utah Jazza Bojan Bogdanović koji je poslao uplatu od 50.000 dolara kako bi se kupila dodatna količina respiratora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.