Vragovi se pojačavaju

Ferguson želi dovesti Krasića

Edmir Škorić

Prema pisanju uglednog France Footballa, Manchester United svoje redove želi pojačati srbijanskim reprezentativcom iz redova moskovskog CSKA, Milošem Krasićem.

CSKA i Manchester United dva su se puta susretali u grupnoj fazi Lige prvaka, a Miloš Krasić je jednom prilikom uspio postići pogodak protiv Crvenih vragova, ali i pružiti sjajnu predstavu. To je 25-godišnjaku, tvrdi France Football, otvorilo vrata Old Trafforda.

Krasić iza sebe ima jednu od najboljih sezona u dresu ruske momčadi te je postigao 13 golova, a uzmimo u obzir da igra na poziciji playmakera.

Navodno, Moskovljani Krasića ne žele prodadi za manje od 18 miliona eura, a to ne bi trebalo predstavljati problem Fergusonu, koji je "podebljao" budžet prodajom Cristiano Ronalda Real Madridu prošlog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.