Biće određen plan aktivnosti za dalje

Večeras Izvršni odbor NS BiH, klubovi se nadaju dobrim vijestima

Sve glasnija se priča o nastavku prvenstva u Premijer ligi u nogometu, te ostalim takmičenjima.

Klubovi čekaju dozvolu kako bi počeli sa treninzima u grupama i po posebnim uvjetima, te sa nestrpljnjem očekuju nove informacije nadležnih. Protekle sedmice održan je i video sastanak članova Saveza sa predstavnicima premijerligaških klubova, ali nije se moglo raspravljati o konkretnim stvarima.

Datum nastavka Premijer lige nije poznat, a izneseni su određeni prijedlozi. Naredni sastanak bi se trebao održati ubrzo.

Za večeras u 18 sati zakazana je sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH. Putem video linka članovi IO će razgovarati o cjelokupnoj situaciji, a raspravljat će i o nastavku Premijer lige, te planu aktivnosti za dalje.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Svi se nadamo da će se lopta brzo 'zakotrljati' na našim stadionima.

Ono što je jasno, jeste da će se susreti igrati bez publike.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.