Na pravi način iskoristili pauzu

Novi radovi uljepšali stadion: Mokri Dolac izgleda prelijepo

Samir Mlaćo

HŠK Posušje suvereno gazi ka tituli prvaka u Drugoj ligi FBiH grupa Jug.

Posušje ima tri boda u odnosu na FK Klis i ove sezone ne žele izgubiti prvo mjesto, no nastavak prvenstva spriječila je pandemija koronavirusa.

Ipak, u ovom klubu nisu mirovali, pa su pauzu koja još uvijek traje iskoristili na najbolji mogući način. Stadion Mokri Dolac dodatno je uređen.

"Dok čekamo odluku Nogometnog saveza o nastavku prvenstva radovi na kompleksu Mokri Dolac u punom su jeku. Završava se klupski kafić i uredi. Radi se na ogradnim zidovima oko stadiona i terenu, a obveze prema našim sponzorima su obavljene. Pogledajte kadrove stadiona u našem vidoprilogu. Uskoro cemo se zajedno radovati", poruka je iz HŠK Posušje.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Zaista Mokri Dolac izgleda prelijepo, a čelnici Posušja zaslužuju sve bolje. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.