Volio bi da dođe u City, ali...

Sergio Aguero zna gdje će Messi igrati naredne sezone

Endin Čaušević

U posljednje vrijeme pojavilo se dosta špekulacija da bi Lionel Messi mogao napustiti Barcelonu.

Najbolji fudbaler svijeta cijelu dosadašnju karijeru proveo je u dresu katalonskog kluba, ali pregovori oko novog ugovora ne idu baš kako se očekivalo.

Messi ima ugovor na još godinu dana i zbog toga su sve jače špekulacije da će napustiti Barcelonu. Argentinac se povezuje s odlaskom u Manchester City, ali za mnoge je teško očekivati da će napustiti Barcu.

Istog razmišljanja je i Sergio Aguero koji priznaje da bi volio igrati s Messijem u Cityju, ali je svjestan da je skoro nemoguće da se nešto takvo ostvari.

"Leo je simbol i legenda Barcelone. Znam da je u fudbalu sve moguće, ali nekako ne vjerujem da će on napustiti Barcelonu jer je to njegov dom. Volio bih da on dođe u City i da igramo zajedno, ali i sami znati da će se to baš teško desiti", rekao je Aguero.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.