Luis Suarez je najbolje pokazao koliko Ter Stegen znači Barceloni

Za njega nema dileme

Luis Suarez je najbolje pokazao koliko Ter Stegen znači Barceloni

E. Čaušević

Njemački golman Marc-Andre ter Stegen u posljednje vrijeme nalazi se na meti špekulacija da će na kraju ove sezone napustiti Barcelonu.

Ter Stegen je u katalonski klub stigao na ljeto 2014. godine, te sigurno važi za jednog od najboljih golmana svijeta. Ovaj 28-godišnji golman s Barcelonom ima ugovor do ljeta 2022. godine, ali je tražio od Barcelone znatno veću platu.

Međutim, oni se još uvijek nisu dogovorili oko novog ugovora zbog čega su sve češće špekulacije da bi Ter Stegen mogao napustiti Barcelonu na kraju ove sezone.

Navijači se nadaju da će klub naći neko rješenje i zadržati Ter Stegena jer je on itekako važan član ovog tima. Svojim odbranama je mnogo puta spašavao klub i mnogima nije jasno kako mu Barcelona još uvijek nije ponudila novi i bolji ugovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

O kakvom golmanu se radi najbolje pokazuje izjava Luisa Suareza za kojeg je Ter Stegen bez dileme najbolji golman svijeta, a urugvajski napadač je objasnio i zbog čega to misli.

"Marc je skoro kao vezni fudbaler. Način na koji barata s loptom kada mu je u nogama je sjajan. Bez dileme je zbog toga za mene najbolji golman svijeta", poručio je Suarez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi