Višesedmična borba s koronavirusom

Dybala konačno negativan, ali još ništa nije gotovo!

Admin Čaušević

Paulo Dybala već nekoliko sedmica vodi bitku s koronavirusom.

Dybala je zajedno sa Blaiseom Matuidijem i Danieleom Ruganijem bio pozitivan na Covid-19. Veznjak i defanzivac Juventusa se se oporavili, dok se borba odličnog napadača s ovom bolešću odužila.

Argentinac je do sada radio nekoliko testova i svaki je bio pozitivan. Međutim, nakon posljednjeg testiranja obavljenog prije nekoliko dana rezultat je bio negativan.

Dybala već neko vrijeme nema simptoma, osjeća se vrlo dobro i u formi, ali da bi stigla i definitivna potvrda da se izliječio od koronavirusa potrebno je i da drugi test bude negativan.

"Desetka" Stare dame će u narednim danima obaviti još jedan test. Ako rezultat bude negativan znači da je infekcija definitivno prošla te da će moći početi trenirati sa saigračima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.