U petak počinju trenirati?

Griezmann otkrio na koji način će igrači Barcelone saznati rezultate testiranja

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone stigli su danas u trening kamp gdje su testirani na koronavirus, a zatim su odradili ljekarske preglede.

Igrači i članovi prvog tima katalonskog kluba nakon skoro dva mjeseca ponovo su došli u trening kamp gdje su testirani, a ukoliko sve bude u redu treninge će nastaviti u petak.

Nakon što su završili testiranje i ljekarske preglede prvi koji se obratio javnosti bio je Antoine Griezmann. Francuski napadač je otkrio da je sve prošlo u najboljem redu, te da sada čekaju rezultate testova.

Griezmann je priznao da svi igrači jedva čekaju da se treninzi nastave nakon što su skoro dva mjeseca proveli u kućnoj izolaciji. Također, on je otkrio na koji način će dobiti rezultate testova.

"Testirali smo se svi danas na koronavirus. Sutra ćemo putem WhatsAppa dobiti rezultate testova. Nadamo se da će biti sve kako treba i da ćemo u petak već biti na treningu", izjavio je Griezmann.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.