Hajdukovi igrači traženi

St. Etienne želi Ivana Strinića

Edmir Škorić

Francuski Saint Etienne zainteresovan je za Ivanu Strinića, igrača sredine terena splitskog Hajduka.

Ivan Strinić dobrim je igrama u dresu Hajduka privukao pozornost brojnih klubova, a turski Genclebrigli je prvi poslao konkretnu ponudu na vrata splitskog kluba. Na Poljudu nisu sigurni žele li prodati Strinića, no interesovanje je sve veće.

Tako se pojavila i informacija da francuski St. Etienne želi Strinića. Ključnu figuru u svemu tome mogao bi odigrati bh. reprezentativac Senijad Ibričić. Naime, ukoliko bi 'bili' prodali Ibru za 4 do 5 miliona eura, onda sigurno Poljud ne bi napuštali drugi važniji igrači.

Navodno, kazanski Rubin je zainteresovan za dovođenje Senijada Ibričića, koji skoro svaki susret trese protivničke mreže u HNL-u, ali i domaćem Kupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.