FK Željezničar podnio prijavu

Pogledajte dio oštećene imovine stadiona Grbavica

Edmir Škorić, foto: T. Hebib

Stadion Grbavica bio je meta pojedinca koji je silom želio uništiti tuđu imovinu, a protiv N.N. lica je FK Željezničar podnio prijavu.

Prije nekoliko dana je dio imovine stadiona Grbavica uništen, a kako su saopštili iz FK Željezničar, oštećena je jedna kapija te sistem ulaza na južnoj tribini stadiona koji iz godine u godinu izgleda sve ljepše, modernije i uslovnije.

"Prijava je podnijeta radi otkrivanja izvršenog krivičnog djela uništavanja imovine koja je u vlasništvu FK Željezničar. Uz prijavu je dostavljen materijalni dokaz uništavanja jedne kapije i sistema ulaza na južnoj tribini. Nadamo se brzoj reakciji i sankcionisanju istih", poručeno je iz Zvorničke 27.

S obzirom da je stadion pokriven video nadzorom, to će olakšati policiji posao u pronalaženju krivca ili više njih, a mi vam dostavljamo nekoliko fotografija oštećene kapije pri ulazu na južnu tribinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.