Šta se krije iza Štilićevih "zvijezda" na laktovima?

Poljaci otkrili

Šta se krije iza Štilićevih "zvijezda" na laktovima?

A. Čaušević

Semir Štilić se prošlo ljeta vratio u Bosnu i Hercegovinu nakon deset godina igranja u inostranstvu i za kratko vrijeme pokazao se radi o vrhunskom fudbaleru. 

Najdublji trag Štilić je ostavio u Poljskoj gdje je promijenio niz klubova. Najveću slavu je svakako doživio u Lechu s kojim je bio prvak 2010. godine.

U zemlji centralne Evrope odlični veznjak je još igrao za Wislu Krakow i Wislu Plock. Jedan je od najboljih stranaca u historiji Ekstraklase zato i ne čudi zašto ga se često sjete tamošnji mediji.

Portal Gol24 birao je igrače koji imaju slabosti prema tetovažama, a nastupili su u poljskom prvenstvu. Na listi se našao i Štilić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajlija na laktovima desne i lijeve ruke ima istetovirane zvijezde. Poljaci su tetovaže opisali kao Štilićev zaštitni znak, ali i otkrili njihovu tajnu. Naime, Štilić je zvijezde istetovirao jer je želio postati zvijezda.

Dojam je da je bh. fudbaler na kraju u tome uspio jer je izuzetno poznat kako u Poljskoj, tako i u Bosni i Hercegovini.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fbigoal
Zvijezda tetovirao zvijezde naravno a neki drugi po svom karakteru npr vojvode, džamije... Bravo Štila
3 1
Mele
Dobar igrac, steta sto se nije okusao u ligama petice, onda bi jasnije bilo koliko moze i sta zna u fudbalu..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi