Reprezentativac BiH u PES-u

Feđa Đedović pred start eEura: Podržite nas, a mi idemo jako i hrabro

Midhat Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u Pro Evolution Socceru sutra duelom protiv Njemačke započinje nastup ne eEuru kojeg organizuje Evropska fudbalska federacija (UEFA).

Džojstike će u rukama kao reprezentativci BiH imati Feđa Đedović i Igor Zečević, a za SportSport.ba se pred početak eEura javio Feđa Đedović.

Istakao je veliko zadovoljstvo što predstavlja našu zemlju i poručio je da će dati sve od sebe kako bi postigli što bolji rezultat.

"Sutra sa kolegom Igorom Zečevićem počinjemo put na Evropskom prvenstvu u PES-u koje organizuje UEFA. Imamo čast da otvorimo prvenstvo sa reprezentacijom Njemačke, koja je jaka i svi reprezentativci igraju profesionalno za eSports tim Schalkea", rekao je Đedović za SportSport.ba.

Pozvao je sve da daju podršku reprezentaciji, a dok gledate live stream možete osvojiti i vrijedne nagrade.

"Nadam se velikoj podršci navijača jer će live stream biti podijeljen i na portalu SportSport.ba. Pozivamo vas da nas podržite, a možete osvojiti i vrijedne nagrade. Jedna od njih je dres s potpisom Edina Džeke, te igra PES. Nikad nije kasno da se počnete 'šteliti'. Mi idemo jako i hrabro i nadamo se što boljem rezultatu. Budite uz SportSport.ba i pratite reprezentaciju u PES-u".

Pored reprezentacija BiH i Njemačke u grupi A ovog turnira nalaze se Španija i Rumunija.

Pobjednici eEura dobit će 40.000 eura, a ukupna vrijednost nagradnog fonda je 100.000 eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.