Zanimljiv dizajn

Pojavile se slike novog gostujućeg dresa Milionera: Neće dugo stajati u prodavnicama!

Footyheadlines.com donosi prve fotografije novog gostujućeg dresa Borussije Dortmund, koje potvrđuju da će Milioneri u novoj sezoni igrati u crnim dresovima na kojima će biti i "grafiti print".

Borussia Dortmund bi novi gostujući dres trebala pustiti u prodaju krajem juna ili početkom jula, a prve reakcije su odlične i vjerovatno novi crni dresovi neće dugo stajati u prodavnicama.

Kada su boje u pitanju, nije nikakvo iznenađenje da je gostujući dres Borussije dominantno crni uz par žutih detalja. Ono što ga čini jedinstvenim jeste print inspirisan grafitima i uličnom umjetnošću koji je Puma izabrala.

Gostujuću garnituru bi trebali upotpuniti crni šorcevi i štucne.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.